Tuesday, September 1, 2009

mirror mirror hangin' on the wall

byk jenis cermin dalam dunia,
ada cermin buat kau nampak gemuk,
ada cermin buat kau nampak pendek,
ada cermin buat kau nampak keding,
ada cermin buat kau nampak cantik,
ada cermin buat kau nampak gelap,
ada cermin buat kau nampak hodoh.

tapi, cermin mana satu yg tak tipu kau?

so now, can you relate?

6 comments:

Merissa K. said...

cermin yang tak tipu belum diidentify lagi. but cermin kat boutiques yang slanting and ada lampu oren, yang tu CONFIRM tipu. hehhe

IRA said...

omg i paling suke cermin slanting n ade lampu oren kuninggggg! ;p

Lutfi Fadil said...

I know! Cermin mata!

kikolala said...

Weh ni teka teki ke?

IRA said...

lutfi : hahah btul la tu kot

farah : errmmm tak. tatau nape tulis, just nk bgtau yg ade byk jenis cermin dlm dunia. hahaha

Merissa K. said...

i pun sukaaaaaa. tapi menyampah. kat kedai, pakai mcm 'omg. this baju makes me look gila thin. blh jadi runway model!'. sekali, bila dh blk rumah, mcm beli baju bundle. pfft.

hehehehe.