Thursday, September 30, 2010

Incredible India part IV

Everybody knows I hate India to death! Seriously, it's not a place to be. Nobody wants to live in this country. But this time around, let's forget all the hatred I have for this country. This is about humanity. This is about the less fortunate people living in this poor country. This is about survival. This is about India.

You'll be seeing wonderful pictures depicting real life in India. Pictures that speak a thousand words. Oh yeah, Malaysians are becoming so fond of photography lately. Funny thing is, they are soooo fond of shooting female faces (and bods) to the extend of main sebat je model mana pun janji kau perempuan. LOL.

A big LOL indeed. I've been stalking some Malaysian photogs pages with their model sebat, I adore the skill, but the models? -___-" Becoming a model isn't really that hard nowadays LOL.

I beg for Malaysian photographers to wake up and take photos that screams humanity, emotions, life, corruption and love. Pretty faces can wait.

Eh eh, okayyy. Nobody wants to read my craps. This is India, no words, just pictures ;

greedy man. lazy but demanding.

sympathy behind syndicate

beg for hope

"i used to be a manager, but look at me now.."

if only they had been there, they'll understand

man with laws

sleeping beauty

sad angry woman

"we're muslim and we're proud of it"
Don't just look at the pictures, instead, try to comprehend the pictures. The photos really speak a thousand words. And they're all taken here in India, Incredible India.

p/s : These brilliant photos and captions are courtesy of Fairuz Shah who's willing to share his work here in my blog. Thank you for that.

Read Incredible India part I here
Read Incredible India part II here
Read Incredible India part III here

Dirty Little Secrets

No matter how busy we are, we'll still have time to judge other people and no matter how wrong we are, we'll still think we have the right to judge other people. I think it's normal to judge because we all do it.

The only one thing I think is wrong about judging is to judge our own best friends. Because most of the time, best friends know more about you than your boyfriend does. Well at least that's true enough for me. I sure share a lot of things with my boyfriend, but with best friends, there's just no limit to what I wanna share.

Nobody's really an angel at heart. But being an angel with filthy soul is not something you wanna be proud of. You don't share your dirty little secrets with the public, you share it only with your best friends, because you trust them, because best friends don't judge.

The whole world has been acting like they're the judges and that's already depressing enough. The least thing you could do is not to add up some more to the one you call best friend :)

Sunday, September 26, 2010

we girls have amnesia :D

we girls are very forgetful,
we forget things all the time,
we forget about almost anything and everything,


we need to be reminded again and again,
of how much you love us.

we need to be reminded again and again,
of how much you adore us.

we need to be reminded again and again,
of how much you miss us.

we need to be reminded again and again,
of how much you need us.

we need to be reminded again and again,
of how important we are in your life.

we need to be reminded again and again,
of the reasons why you love us.

we need to be reminded again and again,
that life sucks without us.

because if you don't do that,
we'll forget.

because we girls suffer from amnesia,
so deal with it, guys!

there's this girl, the one and only wonder of this world :)


can't get enough of this song!!
the lyrics is just..awesome!
senyum sampai esok :))))

Friday, September 24, 2010

Incredible India Part III

Semalam, hidup aku dekat India diperkotak-katikkan. It was just like a joke. But Indian jokes are not funny, Indian jokes adalah jenaka paling brengset.

I woke up yesterday morning (well, afternoon) to an sms from a friend, she wrote something like this :

"Ira, exam commed esok postpone rabu depan sebab india ade strike"

Macam tak cayeee, tapi bila bukak facebook, semua orang pun buat status happy2 sebab the admin postpone our exam to the next Wednesday. Wah, time tu rasa senangnya dalam hatiiiii. Confirm la tu memang exam postpone. Bahagia.

Just so you know, commed is community medicine and this exam is no joke. This is our 2nd internal assessment which means our marks carry a portion till our final exam so it is clearly a serious exam. I mean, bukan la stok exam yang kau boleh buat perangai malas nak ambik sebab bukan effect carry marks or anything pun. Nah, ini exam memang bermakna buat final kami-kami sekalian.

So, since mereka telah men-postpone-kan examku kepada Rabu depan, maka adalah kerugian yang maha besar kalau tak menggunakan masa yang ada untuk pergi tukar duit ringgit and beli saree yang orang kirim. Kalau tak, kena tunggu sampai 1 day before my departure time to Malaysia barulah I will have the time to do all those things. But thank god, exam got postponed. Thanks to the upcoming strike. Suka suka

And so I went out. Struggle cari saree orang. Business beb. Lepas tu struggle bargain for the cheapest rate to change my rupees to ringgit. Done. It was around 6pm, tengah order iced tea and blueberry cheese cake when an sms came in ;

"Ira, ko tau tak esok exam jadi balik sebab india tak jadi strike esok, diorang nak strike hari rabu kot"


Dah 6pm, baru order makanan, from that place to my house ade la dalam 30-40 mins, sampai rumah kau ingat aku boleh terus terkam buku ke? Penat lagi, pening bau asap auto lagi, nak mandi lagi. Brengset. Ingat peperiksaan Bahasa Melayu ke boleh taram buat esei "Bapakku kawin lagi".

In community medicine, you have to memorize facts and to memorize facts you need to have clear mind and how do I have clear mind knowing that I can only start studying the most pon at 9pm (lepas dah tolak mandi, rehat express, tido express) and I have 3 really big chapters to cover?

Seriously, pernah terjadi ke dalam sejarah hidup orang lain di mana exam telah ditunda dengan confidentnya tapi last minute nanti dia kata exam tak jadi tunda. I don't think so. This can only happen in India, coz in India, nothing is impossible.

That's why they call it Incredible India.

p/s : well I hope that makes us all incredible medical students.

In case you missed Incredible India part I and part II, you can click here and here.

Monday, September 20, 2010

Hawaiian Birthday Party!!

Sorry for the lack of updates. Been busy ;p no, not studying. Haha. I have sooooo much things pending in my head to be written in this blog but I've been busy doing other things and bila tak busy, the internet connection was being a bitch.

Not gonna write much in this post. Just an update about Sheila's birthday party. It was a hawaiian-themed birthday party at her house. And yes, it was a surprise. I had to put up and act to actually surprise her. And it went well :)

Introducingggg, the birthday girl and me (okay gambar sendiri harus la ada di mana2 sahaja)

And here are the party managers. Mary and I :)

Well we didn't wanna cook because everyone pun dah penat masak untuk raya open house hari tu so we decided to just order some pizzas, and goreng nuggets. That's all =)

And berkugiran with Maryyyyyy....

And berposing-an with birthday girl. Ohhh, yes, saya lah orang yang struggle cari buah kelapa itu. Habis hawaiian aaaaaaaa.

And the backdropppp, all thanks to Ninot, Denin, Am and Husna. I tolong buat 'ALOHA' ;p ok la tu kan, party manager busy buat benda lain ;p

And there were games tooo ; limbo, twister and hula hoop. And ada aktiviti superstitious di mana kami telah mempredict umur kitorang kawin and bilangan anak menggunakan rantai emas saye sendiri. Aktiviti ini telah dikelolakan oleh tok bomoh Denin dan tok bomoh Nadia. Bomoh sesat dekat party hawaiii weiii. But don't worry, it was just for the lol. Nobody believes in it anyway.

And lastly, I gotta take some time off from the internet because I have big exam coming up in 2 days time. But it doesn't feel 'big' at all. All I know is I can't wait for Malaysia!!!!!

Monday, September 13, 2010

Aidilfitri in Bangalore, India :)

Raya falls on Saturday, sehari lambat daripada Malaysia. It's always like that. Orang kat Malaysia dah sebok2 raya we in India still kena puasa lagi sehari. So btw, after the pre-raya celebration at Mcna's, me and some girls balik kampung. Kampung konon-konon je. Kitorang sleepover rumah Husna malam raya tu. Kiranya Husna jadi nenek and we all jadi cucu2 la. I siap bawak baju raya terus k sebab nak bersiap kat sane je. Baru meriah sket kan ;p

Disebabkan kegagalan mencari bunga api, maka malam raya kitorang disajikan dengan cerita hindustan. Dahla raya dekat India, malam raya pun tengok cerita India. Tapi korang jangan sceptical dengan cerita hindustan k. Cerita hindustan sekarang bukan jenis guling2 bukit macam dulu, now most cerita hindustan adalah berkisar tentang humanity, race and religion discrimination, so on and so forth. So, hate to admit but yeah, bollywood is much better than malaywood. Ehhhhh apesal aku lari topic???! I am supposed to talk about my raya in Bangalore, sekali terpromote cerita hindustan plakkkss!

OK maka kitorang tidur beramai2 depan TV. Dengan segala miraclenya, kitorang semua bangun at 6 am okayyy. Melantak nasik himpit dengan rendang lepas tu semua bantai tido balik. Golongan mulia bangun la around 7 ke 8 camtu kot, pergi sembahyang raya, golongan hampas membuta sampai pukul 11 pagi. Punah impianku untuk merasa suasana pagi raya bermaaf-maafan sesama rakan taulan dan bergambar ala2 keluarga bahagia. Penat je tau lantik Husna jadi nenek, Fatin jadi atuk, kitorang cucu2, last2 cucu2 kene tinggal terbongkang kat rumah tatkala atuk nenek pergi menunaikan sembahyang raya.

So, gambar di pagi raya memang haram takde. Gambar di tengahari raya ade lah. This is the pic tatkala baru melangkah keluar rumah, make up pun still tebal di muka muka kami lol. Tunggu sat lagiii, caiq semua make-up.

On our way to Sanjay Nagar, ada open house my batch. The food was soooooo much my stomach can't handle it. Semua ada ok? Nasik himpit, rendang, kuah kacang, laksa, mee kari, nasik ayam, lontong yada yada. Tapi sedap sedap! Ni gambar2 di sekitar rumah Tikah and Mimi at Sanjay Nagar.

Then, pulang ke Gokula, ada lagi satu open house budak my batch jugak. Time ni dah tak larat menyumbat makanan heavy. Makan kuih muih sajes. Perut haruslah di jaga. Kalau dah tak boleh stretch, usah di paksa kerana ia mengakibatkan kebuncitan yang hodoh. Well, ni dekat rumah Shasha, Tikah Hamdan and Baya.

And lepas dah kenyang semuaaaa, baru teringatttt "eh koranggg, kite tak tangkap lagi gmbar untuk salam perantauan next year!!" Padahal time ni memang dah tak sesuai langsung nak shoot gambar sebab memasing muka dah kekenyangan lagi kepenatan. Tapi layan kan je. Padahal aku rasa next year we'll be celebrating raya in Malaysia. Rasenye lahhh! Ni lah konon-konon gmbar salam perantauan next year.

OK OK then by evening, balik rumah terus terbongkang till malam. Malam tu I kena pergi rumah Ninot nak buat chocolate cake sebab esoknya kitorang punye open house pulakkk. Ninot prepared the ingredients while I did the mixing. Mengantuk amat k mmg nak tertidur2 time mixing tu.

So as I mentioned, the next day bersamaan 2nd day raya, was our open house pulak. It was held at Nadia's place. Erm nothing much I guess. So just enjoy the pictures lah!

And after this open house, maka tamat sudah sambutan Aidilfitri di Bangalore. Sebab the 3rd day raya sudah ada class and clinical posting. Kami selaku warga berjiwa kental pun datang la ke kelas untuk menuntut ilmu. Cewah. Mulia gila ayat. Maka rugilah mereka-mereka yang masih di Malaysia menyambut raya, nampaknya ilmu yang kami pelajari hari ni agak melimpah ruah.

The best part of raya is, you get to be together :) I suka la leh lepak2 with everyone from my batch. It wud be sooooo much nicer if dapat celebrate raya together with the seniors and juniors jugak. It's always good to get out of your own little world sometimes , kan? Let's hope for a better raya celebration next year! Much love, tataaaa!!

Pre-raya Celebration in Bangalore

Guess everyone is still in raya mood kan, unfortunately we have started our classes today, on 3rd day of raya. Heee. Ku tabahkan jiwa dan raga jugak pergi ke kelas hari ni. Cewah, padahal tak rase pe mende pun, pegi je la dey. Apa ada hal?

So btw, demi menceriakan blogku yang kusam dan masam, I'll be uploading raya pics yang tak seberapa ni. Gambar adalah hasil usaha sama dengan Blackberry Am. I didn't bring my camera sebab cameraku sudah pun berusia 3 tahun, paham2 je la, 7 mega pixel jer, segan deyyy, camera orang lain mantap2 gitu. So let's start off with the pre-raya celebration here in Bangalore.

Okay la, seriously, nothing much pun. Hehe. The plan was to break the fast at Mcna's house but semua pun cam kalut sket tak siap masak lagi so cam around 7.30pm la kot baru leh makan dengan riang gembira. Before 7.30pm tu memasing cuit sikit kek la, cuit kuih la ape lah. Lapar kottt. Kata puasaaa! Oh ohhh, satu tragedi menyayat hati juga took place at Mcna's house di mana telah berlaku kebakaran sebab somebody tuang petrol (eh?) masa nak start the fire utk bakar satay. Ok time korang cerita ni aku dah mamai2 so kalau tersilap info do correct me ;p Tapi, Mimi telah bertindak sepantas kilat dengan melenyapkan kebakaran tersebut dengan melemparkan her blanket. Maka, problem solved. Tapi bak kata Aina, beliau sudah cuak gila takut nanti keluar berita '9 orang pelajar jurusan perubatan di Bangalore rentung dalam kejadian kebakaran menghidupkan api satay'. Rentung ok lagi kot Aina? Haha. So, get the idea? Mane tak kalut kan?

So as you can see, it was an all-girls gathering. Hehe. The guys pun ada pot luck jugak time ni. I prepared sambal ikan bilis untuk dimakan along with lontong ;p Ada banyak gak makanan lain, rendang, kuah kacang, nasik himpit, nasik hujan panas, ayam percik, acar, satay, banyak laaa! Sampai tak termakan semua.

Time ni dah pasang lagu2 raya. Siap ngan lampu lip lap lip lap. Ada gantung2 ketupat jugak. Kasi rasa sket suasana hari raya. Well, at least terubat la rasa sedih tak balik raya tu kan. Kental ok. Fatin prepared a raya video, saje mau kasi feeling2. Hehe. Lepas tu, kami berkaraoke lagu raya, tapi pakai youtube je -__-" and penyanyi utama tak lain tak bukan adalah pencapub nombor 1 Bangalore, Baz.

Oh ohhhh, kalau anyone of you rasa cam kenal je baju yang I pakai tu, yesss, tu baju raya 2 tahun lepas harap maklum. Material adalah kain silk saree with stones. Exclusive youuu, kalau nak order saree, let me know coz I'm going back dis October. Jangan lepaskan peluang anda. Eh ehhh. Sorry ter-iklan saree plak. Ni susah kalau business-minded sangat. Tapi jangan lupe k calling2 kalau nak saree.

Time ni rasa thankful sangat that we actually have each other di perantauan. Yelah, bayangkan u have to celebrate raya alone? Tak ke sadis? To tell you the truth, celebrating raya abroad is not all that bad, as long as you have your friends with you :) It was, well, I can say, a wonderful experience. Compared to raya celebration masa I was in my first year, this year's celebration is so so so so so so much betterrrrr!!

Sekian dulu saya melaporkan perkembangan hari raya di Bangalore. Khas buat rakan-rakan yang struggle pulang ke Malaysia untuk menyambut raya terutama sekali buat Denin classmateku yang belot pulang raya di Malaysia dengan ucapan, jangan bawak balik budu je deh, kuih raya dan kerepek2 raya jgn lupe deh!

More to come soon!

Thursday, September 9, 2010

India tak raya lagi k -__-"

Eeeee kalau ikut hati rasa tanak wish raya tau. Kitorang kat India belum raya lagi, esok hari Sabtu baru raye, tengah puasa lagi k ni.

Okla, I'm being rational, not driven by emotion so here goes ;


p/s : untuk ucapan sila refer Utusan Malaysia 20th August 2010. Haha struggle, just scroll down and u'll see ;p

Okay it's 11am and I just woke up. Tidur lambat malam tadi. And seriously, I'm expecting some calls from Malaysia to wake me up this morning, to wish me raya la kasi feeling2 sket though India has yet to celebrate Aidilfitri, and sad to say, I received none. NONE. NONE.

Not even from abah, not from mummy, not from the sisters and not even from boyfriend. NONE of 'em remember me on pagi raya and I am soooo..terasa. Haha....

I'm trying to convince myself that diorang busy sangat2 or takde credit or busy sangat2 or takde credit or busy sangat2 or tkde credit or busy sangat2 or memang lupe kat I or tkde credit or busy sangat2 or dah tak sayang I or tkde credit or memang tak nak wish I raya.

OK tak lawak. I'm being a sick emo child/girlfriend this morning but I think it's acceptable. Tak ke? Tak ke? Tak ke weiii? If you're reading this and you have a sister or brother or mother or father or girlfriend or boyfriend or ex-boyfriend(eh tak) or whoever celebrating raya outside Malaysia, CALL EM RIGHT AWAY AND WISH EM SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN and tell em the raya is not as meaningful without em before they burst into tears (like me) boooooo. It doesn't matter la diorang raya esok ke lusa ke tulat ke.

OK la. Nak sambung merajuk. Bawak diri sket. Boooo.

OK OK, saya macho. Tak jadi merajuk. Tak heran laaaa weiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Bye nak gi salon. Blueks.

Saturday, September 4, 2010

Sahur di Rumah vs Sahur di Perantauan

This is my fourth Ramadhan in Bangalore, India termasuk first time puasa time aku baru fly dulu2. Ceh, ayat nak 'dulu2..', habis nostalgic la tu kan. Pejam celik pejam celik, tak lame lagi nak masuk 4th year dah aku ni.

Aku ni jenis manusia yang memang malas nak bangun sahur. Kalau takde makanan sedap, tak payah kejut aku bangun sahur, malas! Time dekat boarding school and KMS dulu pun, aku memang tak layan sangat bersahur-sahur ni. Aku akan try bangun sahur sekali, and bile dapat tau makanan dewan makan menghampakan lagi mengecewakan, terus aku tak bangun2 sahur dah. Same macam dekat India ni, bulan puasa kali ni aku pernah bangun sahur sekali ni. Pastu ade la 2-3 kali terjaga time sahur, rembat la kurma barang sebijik dua. Nasib la aku jenis manusia yang tahan je puasa walaupun tak sahur.

Tapiiii, kalau dekat rumah, aku sukeeeeeeee sangat sahurrrr! Selalunye kitorang tak beli or masak makanan lain pun untuk sahur. Selalunye leftover time berbuka tu la dijadikan sahur. Kenape saye suke sahur dekat rumah? Sebabbbb, mak masak sedap! Selalunye orang tak lalu nak makan berat2 time sahur kannn, tapiiii, aku boleh tambah 2-3 pinggan time sahur kat rumah wahahaha. Adalah kerugian yang maha besar kalau tak sahur kat rumah sebab kalau tak makan time sahur, nanti adik2 aku yang tak puase (dulu la, sekarang memasing dah besar panjang, pehal nk buat gedik tanak puase plak?!) akan habiskan makanan sedap masakan mak aku di siang hari. Maka untuk mengelakkan kejadian sebegitu rupe, aku sanggup bangun sahur and makan sampai lebam time sahur. Padan muke dorang takde makanan siang-siang.

Lepas tu, aku suke sahur dekat rumah sebab time sahur ni je la aku nak merasa layanan istimewa mak aku. Wahahahahaha. Selalunye my dad yang rajin nk mengejut kitorang sahur. Susah woo kejut kitorang sahur. Memasing liat (kecuali aku) Sementare nak tunggu dorang bangun tu, kau terpaksa tahan telinga dengar bunyi-bunyi aneh (aka rengekan malas bangun dorang ni) lepas tu siap ngan aksi-aksi menggeliat lagi. Haa, bagitau, bapak mane rajin nak tunggu anak bangun sahur smpai berjam-jam? (OK exaggerate je berjam-jam tu)

Honestly, walaupun aku slalu bangun sahur, tapi aku jarang gile tolong mak aku sediakan makanan semua. Panaskan lauk, hidang lauk, buat air. Haram. Ya rabbi anak dara jenis ape tah ni. Yelah, dari katil aku nak pergi ke meja makan kat bawah pun mata aku bukak sipi2 je. Nanti dah smpai kat meja makan, kalau makanan tak siap hidang lagi, aku sambung lentok atas meja makan sampai la mak aku tanye "Kakak nak air ape?" Haaaa, layanan istimewa k! Kau ingat time lain mak aku nak offer ke buat air untuk aku? Time sahur je la nak merasa dimanjakan macam budak kecik wahahaha. Lagi satu time aku baru landing kat Malaysia, sampai2 rumah pun dapat layanan istimewa hahaha.

Then sahur sampai lebam. Kalau my mom tak bangun sahur, my dad will take over the job. He will heat up the lauk and all, hidang semua, buat air lagi kalau dia rajin. Have I told you that my dad is a good cook? He really is :) Selalunye kalau makanan tu tak kene ngan tekak aku pun, contohnye ikan masin ngan nasik putih for sahur tonite, aku selalunye bangun sahur jugak nak teman my parents. Erm okay, tetibe rasa syahdu plak.

Dekat sini, bangun sahur takde sape nak layan aku. Orang kejut pun nak tak nak. LOL padahal my housemates sume dah masak with my perangai yang memang malas nak bangun sahur sebab tu diorang pun tak beria kejut aku. Kat sini nak bangun sahur kau kena set jam sendiri, panaskan lauk sendiri, kalau nasib tak baik kau kena sahur sorang2 dengan TV, toksah mimpi nak minum air fancy2 sebab takde siapa kuasa nak offer buatkan air sedap untuk kau so kau teguk je la air masak dari botol 2 litres tu.

You might wanna ask, kenapa tak balik je rumah time bulan puasa ni haaa? Hahaha serious tak tau wehhh! Kenapa tak balik raya pun tak tauuuu! Tak faham jugakkk! Tapi cam maybe jugak I need my own experience kot berpuasa, bersahur and beraya di perantauan. Ceh, padahal bulan puasa kan sebulan, kalau balik setakat seminggu, 3 minggu kau puasa kat India gak. Experience gak. Hahah yelah yelah. Cakap la pape pun.

I'd sayyy "Saje nak kasi abah ngan mak syahdu sket aku tkde time bulan puasa, time sahur ngan time raye. Biar diorang rindu sampai lebam"

Hmmm, padahal aku yang tengah syahdu sekarang. Yang tengah rindu sampai lebam, aku jugak. Tetttt! -___-"

Thursday, September 2, 2010

me, lately.

i need to save as much money as i could for next year's big mission! i am going on a vacation with my best friendssss!! nothing is confirmed just yet but julie and ika are going to buy their flight tix very very soon so i'm assuming everything's gonna run smoothly! in the meantime, i'm hoping that nadd and fatin get their schedule asap so they too can buy the flight tix and join us! about muz, i wish she could just cancel or postpone her trip to phuket and join us. well, we'll see how it goes.

i'm all excited about this! helloooo vacation with best friends is something we've been dreaming since high school! and no we're not talking about vacation to pulau perhentian or tioman or singapore or the jiran tetangga. heee. but i shall announce the places to go once everything is confirmed :D

in the meantime, i'm coping well with LDR. but i gotta cut down a bit on sms and direct phone calls coz dat causes hole(s) in pockets. thanks to skype, we do video-calling almost every night so far hee. in LDR, all you need is effort to keep in touch and trust :) that will suffice the basics la kot. and they say distance makes the heart grows fonder, well well, it's so true in my caseee :)

and ramadhan is ending soon, my batchmates are going back to malaysia to celebrate aidilfitri pretty soon. i'll be here and i still can't believe myself. ira that i know won't wanna stay afar from family especially on festive season la. come on, i went back home EVERY single weekend when i was in KMS, i even went back home when all i got was outing till 6pm when i was in boarding school. and now i didn't even wanna try to go back home for raya? i must be nuts.

and i've been skipping lots of classes lately. especially my surgery posting. malas weyyy. malas satu hal, takde mood jugak. hari ni pun bangun tidur 2pm tu pun sebab lil dinosour msg kalau tak mmg takde semangat nak bangun tidur pun. hahaha. musim kemalasan dah datang la ni. mati la attendance ku. nanti mesti menggelupur nak kene catch up attendance. asal la kau suke men-adventurous-kan hidup kau iraaa!

so, that very much sum up everything bout me and my latest update. haha perlu ke? lol. suke hati la. not really in the mood to really write something. only in the mood to miss people that i love. hehehe.

akhir kata dari saya buat saya sendiri, mari berjimat cermat to the max jangan keluar 1 sen pun! yeayyy! last time masa determine gila kumpul duit, pergh hasilnya memberansangkan. kali ni pasti berjaye lagi! i dun mind takde baju raye kasut raye rambut raye janji aku kaye time vacation nnt ;p hahahah till then, daaa!