Wednesday, November 4, 2009

sarcasm

amboi, makin menjadi-jadi money sucking university ni.

6 comments:

IkieYcrUnchie_ikreLIcious said...

taw takpe kan! gile! ni mesti Kak Ira baru tgk kat notice board tu kan?

Anonymous said...

fucking gila r diorang ni..biar rasa azab kubur nnti!!da r masok ims ni mcm kena tipu gile kot..ingat lg time orientation,die guna nama RAMAIAH!!sket2 RAMAIAH!fuck!!tertipu!!mencekik sungguh!!ntah hape je..klu nak suruh byr byk,at least upgrade la teaching skills or library..penjaga library pn ketiak busuk!!stress!!

IRA said...

ikiey : yes la, what else? kerja nak untung jeee! education is not for sale pls!

anonymous : TIME ORIENTATION MEMANG MACAM $@$!@^$**^^&(%$!! tak beragak cakap lebat padahal satu hape pon takde lepas tu kata kita ni patut bersyukur sebab diorang ni la yg baik hati kutip kita WTF! baik aku accept offer UIA right afta spm! ok gossip with me later, sini tak boleh cakap byk! hahahahahaha

Anonymous said...

ape ke bengang wat camtu?? giler makan duit student!!!! bengong!!!

kita ni student ok..bukannyer kje bank ke aper..bengong!!!!!

IkieYcrUnchie_ikreLIcious said...

btol2 takleh gossip byk. nanti nama kene blacklist. dorang ni kan ada spy each batch. and i think i know who's the spy from my batch!

IRA said...

anonymous : jom marah! jom jom!

ikiey : lol kesiannya diorang jadi spy....malang..hahaha