Thursday, November 26, 2009

a twist in my story

baru lepas tengok nur kasih! aww final episode tomorrow eh? can't wait though the ending is quite predictable. cewah. mcm i pulak producer. yes i mmg pencinta cerita melayu okay because i feel more on the ground, but please i palang cerita2 takde motif contohnya movie i'm not single or selamat pagi cinta euw buang masa aku jer tengok harapkan pelakon je gempak tapi cerita so the murahan.

i am so so so lazy lately. as if i was rajin la kan before this. tutorial and seminars berderet tak hengat. tak pikir test lagi, 2 patho tests coming up, 1 microb, 1 forensic, and medicine end-posting test. okay i don't wanna know. tau tak word 'redah'? yes exactly, that's what i'll be doing utk meneruskan saki baki hidup dekat india. (ceh bunyi saki baki mcm dah nak abis study jer, padahal....)

is it just me or am i really getting busier? okay i'm hating it. nak kata i rajin belajar tu mmg tak ah, but howcome org semalas i boleh terasa hidup sekarang amat busy? tu belum rajin belajar lagi, kalau jadi rajin, lg busy ah? tak mau boleh?

ni belum jadi gynae lagi, dah bising busy konon. mcm ni nak jadi gynae? haish. kena pikir balik nih. i might as well sit at home jaga anak and tunggu husband bawak i pegi shopping di hujung minggu, kan kan? kalau bakal suami tau niat murni i ni pasti dia ceria dan gembira. lol.

coz yeah, i'm afraid of busy life.

oh btw, i knew it from the start that i like dr jacob. i really do! :D i was late for medicine clinical class tadi pagi, well yes, purposely. the class patut start at 8.30am but i purposely woke up at 9.45am, and reached the hospital at 10.30am. selalunya takde class, ada ward round je pagi2 tapi tetibe tadi dr jacob amek class tak pepasal. being hati kering like me, redah je la wpun tau dr jacob mesti perasan ada orang tak datang class pagi tetibe masa present clinical case ade lak muka minah ni setepek, tapi takpe, layan je, kau nak marah ke nak berkata2 pedas ke i was determine utk tadahkan aje telinge. turned out, he was cool about it and i got my attendance. weeeehoooo.

but anyhow, i still have the hots for surgeons! ;p haish siapa tak suka? makcik2 kat kampung pon go 'wow' kalau tau jejaka tak berapa hensem tu pakar bedah, apa lagi i yg still muda remaja nih. ni bf baca mesti dia kata i gatal. hahahaha.

memandangkan esok pagi adalah kelas commed kegemaran ramai, malam ni i determine nak copy kerja sheila supaya i berjaya pegi class commed esok pagi. oh commed, cinta i pada u mmg still tak kesampaian, sebab tu i tak bersemangat waja nak pegi commed. tapi apakan daya, kalau kena repeat commed, mana aku nak cekau rm47k? life is cruel. pegi ah cekau duit orang kaya-raya, ni nak jugak cekau duit students. hish benci kau (to whom it may concern)

okay la, i nak tidur sat. tu pun kalau tertidur. insomnia ni suka buat i tension. time tutorial patho tadi bukan main i menguap mcm badak sumbu, time nak tidur malam2 tak tertidur gak. okay okay, selamat hari raya aidil adha to all. kitorang dekat bangalore sambut raya hari sabtu :D ok, tata.

2 comments:

pom pom said...

oh yeah babeh! come to mama nur kasih!i follow cerita ni!esok finale!!cant wait!!

azar syazwan said...

dont afraid of busy life...afraid of empty wasted life, lets it pass by without aims...nothing to achieve nothing to possess....u remain static in the free flow world....