Thursday, February 12, 2009

valentine's day special

ahahahahahahahahahahahahahaha tajuk je pun dah geli. apakah? tak, saya bukan nak buat special promotion pembelian hadiah2 romantic buat gf/bf anda. jika berhajat untuk berbuat demikian, sila kunjungi pusat beli belah berdekatan anda! tapi waittttt!

every year when valentine's day is approaching, maka ramailah orang yg akan mengingatkan antara satu sama lain about hukum menyambut valentine's day. ada yang no comment. ada yang kata orang2 ni tak cool. ada jugak yang terus tak jadi sambut valentine's day. err, saya? saya mungkin jatuh dalam category no comment. lagipun, i never really celebrate valentine's day and valentine's day was never a significant day in my life.

pernah kena prank on valentine's day ade la! ni adalah hasil usaha gigih rakan2 yang extra creative. beria2 hantar card and bunga dekat saya yang sememangkan sedang melalui zaman selenger ketika itu. maka hati berbunga2 walaupun kaver cemerlang lebih kurang mcm ni ; "ishhhh, apehal lak aku dapat bunga ni? tah sesape je malas nak layan, biar je la" ecececececececececey! itu kan ayat typical perempuan tengah perasan ada orang syok kat dia hahahahahahaahahhahahahhaha and kawan2 saya yang tak guna ni pulak lagi mau cucuk2 kasi member diorang sorang ni lagi perasan! sempat jugak la sampai 24 jam saya terkena dengan diorang. kurang ajar punye member! cis korang! sedap korang golek golek gelakkan aku ye!

oh lagi satu cerita yang tak berapa penting dalam sejarah hidup but since it happened on valentine's day, why not kan? dulu2 zaman muda-mudi, pernah la bercinta2 puppy kan. korang pun semua mesti pernah kan? time tu masa valentine's day, tak dapat nak buat apa because i had something going on, maka tak dapat la pulak nak berdating dekat tepi tasik sambil baling2 batu dlm tasik mcm couple2 lain. nak dijadikan cerita, my cinta puppy mulalah buat plan B. the plan B was to have a date with another girl. cis kau! i had no idea about it! ececey saya memang innocent amat. *konon!* tapi nak tau what happened? on his way to pick up that girl, he had an accident WAHAHAHAHAHHHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA padan muka kauuuuuuuuuuuuuuuuu!!! ok boleh gelak besar sebab dia bukan accident jatuh gaung atau kena langgar lori minyak sampai kereta tu meletup. just remuk secukup rasa. ha, peringatan dekat boyfriend sendiri, jgn main2 dgn i tauuuu! ;p ;p ;p

told u, nothing really great about valentine's day to me. to me, valentine's day is just another day. kalau nak bagi card ke bunga ke chocolate ke ape ke tak perlu tunggu valentine's day because i still accept those things pada hari2 biasa *boyfriend saya sila take note hahahahahaha*

maka dengan ini, saya mengakhiri karangan saya pada hari ini dengan pesanan buat couple2 seluruh dunia, kalau nak curang pun pilih lah hari yang elok sikit ek. sekian terima kasih.

4 comments:

Mighty Jacksparrow said...

wei jangan sambut valentine dow. graduation day pun. kapir dow.

azar syazwan said...

byk tul nilai dan pengajaran dlm karangan kali ini, even got warning (takut!! =p)...n yes i stil remember 2 boxes of chocholate u said i own u...hahaha...masih tengiang2 di telinga...mcm mane la u leh tahan makan choc byk2? misteri amat!!!....nway anyhow i love u evryday sayang....+azar+

Dalila Husni said...

hehehe happy valentine's day! tu je nak wish....

IRA said...

jack : baeklah tak sebut dah!

baby : yeay saye nk chocolate sedap dan mahal! hehehe ;p

dilos ; selamat hari kasih sayang! (dah kate takleh sebut valentine kann ;p)