Sunday, March 7, 2010

allow me to hallucinate

shit. rasa bersalah. dah 2 hari tak belajar.

no pressure to start studying. wakakakka. this is not funny. exam in 1 week and i've no pressure?? gila apa la perempuan ni! tak guna rasa bersalah if kau still tak buat pape out of it. like how i am now, dari malam tadi kot bersalah tak study, and sampai malam ni still tak study. wakakakakakaka.

siap boleh bantai keluar shopping setelah digoda oleh nadia tarmizi yg tak sedar diri duit kami ni nyawa2 ikan. konon2 rasa bersalah, siap keluar bawak notes, wakakakakka. lawak haram. bace la sket2 dalam auto. 5 minit. ok la kan? lagi seminggu nak final beb. bila lagi nak buat aksi nerd begini?

balik dari shopping, i did some packing. wahahahahahha. ok tlg marah i sekarang! sumpah tak sedar diri kan! orang lain sibuk study aku boleh sibuk shopping la packing la. pergh. dahla malam tadi i watched my name is khan for the 4th time. cacat. because denin invited me for dinner at her house. and diorang ramai2 tengok my name is khan, so i join je lah. 4 kali beb. aku dah hafal script my name is khan, sumpah tak tipu.

i think i wanna go back home in may or june. pretty pls? tapi attendance macam tahi kan. ade hati nak ponteng balik malaysia. aaaaaaaaaaaaaaa. i miss home sgt kot. and more importantly, i wanna meet my farah before she flies off to scotland!

eh hidup saya bosan kot sekarang. bergelumang dengan medical books semata2. not interesting. u dun wanna be friend with me. and tau tak, tetibe rase nak jadi neurologist. eh bukan tiba2. mmg macam minat neuro kot dari dulu, tapi cam i told myself no way la nak jadi neurologist, tapi tiba2 mcm nak jadi. ok i sound like paria mane tah. but seriously, nak jadi neurologist senang takkk???? tanak jadi neuro surgeon sebab malas nak diri (ok alasan mcm tahi but serious tak suka diri lama2 nanti pengsan) so mcm nak jadi neurologist. u know, Dr Zahirah Tarmizi the great great neurologist. wahahahhaa. berangan mesti mantap dol.

ehhh ngantuk. waaa malam ni tak belajar. damn lah. so frustrated with myself. kalau rajin mesti i can get good results. kalau kan. masalahnya sekarang tengah malas macam fluffy (kucing fien yg gemok tu) lepas tu sekarang dah ngantuk. macam high. yeay yeay high.

hari tu kan the nite before pathology paper, i felt something crawling underneath my skin. some sort of tactile hallucination. howcome maa? i didnt take morphine. tapi serious dowh. tp time tu mmg dah ngantuk2 mcm haram tp paksa diri jugak baca patho like seriously i wanted to sleep so bad tapi macam kau jgn nak gedik kang esok tengok paper terkapai2 padan muka so i went on reading like damnit penat haram kotttt.

ok i gotta stop now before i go on meraban some more coz mata sudah steam i need to get my beauty sleep. sleep sleep yeay sleep sampai lebam. nak bangun tengahari ok no compromise nak bgn tengahari jugak. its okay as long as i belum kawin im allowed to wake up in the afternoon ahahahahah ok ok wanna sleep now and have some mimpi indah yaw!

1 comment:

kikolala said...

I wanna meet my Ira toooooo so please cukupkan attendance! Haha. Weh tak tgk lagi my name is khan. Ala.