Monday, July 6, 2009

sheila's boys (edited version)

hey all! okay this post is gonna be full with pics and some vids for my family viewing pleasure! these are the pics and vids taken during my annual dinner last nite, which was held at le meridien hotel, bangalore.

went there early because we were supposed to have a rehearsal beforehand but unfortunately tak sempat ye la kan nak bersiap lagi sound check lagi memang tak sempat la kan. so tkde rehearsal. these are the pics tgh tunggu rehearsal yg tak jadi tu.

ira, baz and sheila~

bukan selalu vain dengan baz - special occasion je okay!


uh oh before i forgot, u guys must be wondering nk rehearse ape kan. okay we had a performance last nite. sheila's boys is our band name. hahahaha. okay kesian sheila, tak pasal2 bebudak ni kenekan dia kan. i main guitar utk lagu nobody's home. 1 lagu cukup la kan sebab ni decide last minute (last minute for me yg tak berape nk gempak main guitar la kan ;p)

okay my dad paling semangat siap wish me luck and pesan main elok2 mcm pro mase dinner nnti. wahahahahha. daddyku mmg cool cooler coolest! abah rindu main guitar ngan kite la tuu! tkpe my sister sarah baru je enroll guitar class, u'll have geng baru utk berkugiran nnti! and obviously this is for u dad, the pics and vids of the band performing. hehehheh mcm pro tu tkde la kan tp bole la mcm artis baru nk naik wakakakakakakka (ira bole diam sekarang!)





vids ni ade 2 parts sbb cik nadia tukang record tertekan stop so sila la tengok 2-2 video ye. JGN KUTUK! wakakakakka diam diam sudeyh! ;p

lol. minah mane tah berkugiran nih.

nobody's home by sheila's boys

gmbar skema sheila's boys
from left above : guitarist, lead guitarist, vocalist, drummer, bassist
from left below : keyboardist, guitarist, vocalist

gmbar tak berapa skema
us again!

ahaha i like this pic!

ade 2 more songs by sheila's boys and those are sejati (rock kapak la kan) and wind of change tp i main for 1 song je ;p cukup kotttt! satu lagu pon mase nk start plucking tu dah ckup tangan menggeletar2 takut tersilap petik wpon senang n simple gile tp still menggeletar cam hape jer.

well, overall the dinner was all good but i expected the hall to be errr, bigger, tapi bole la kan. at least we all had fun! the food was okay, not so bad, ade mknan india tu biasa la kan, name pon hotel kat india, if hotel kat msia pon ade makanan msia like nasik lemak sambal etc etc kan so sape complaint ade makanan india tu mmg not oriented to place kot. LOL.

tak nak cakap byk wpon dh terckp byk, so i better stop. more pics in facebook. for now, ni je pics yg larat di upload dkt blog. okay abah, bole sms skarang utk comment hahahahahaha. sarah, make sure u play better than me okayyyy nnti akak balik rumah kite leh berkugiran!

ladiesss~

me, my babe and shahril
note baz's messy hairdo, i did it ;p gorgeous rite?


housemates - bersatu teguh bercerai roboh (err?)

black is elegant

kesayangans!

oh so random

white is pure! (me and roommate theme merah!)


vain kadang2 takpe la kan(blom rase nk lempang muke memasing kan?)
with sheila miriam and bazilah zain

so i received sms from daddy cool and mummy cool ;

daddy cool kata "dah tengok the video tapi tak clear sgt and plucking tak dengar sgt...pening kepala tok haji ni tengok dress anak dia adoi mcm nak amek grammys award je hehe"

mummy cool kata "dah tengok video! waaa sexynya baju merah macam bollywood star"

okay, hahah dah agak dah, mesti comment bende lain ;p

4 comments:

kikolala said...

ira u looked gorgeous! n im so proud of u with the guitar n all! haha. cepat balik i miss you!

~riena~ said...

ira....u look soo gorgeous!!

azar syazwan said...

walawei! solo tue time opening!...hehehe...im proud of u sayng...sure ramai peminat, nak sign! nak sign! =p =p

Anonymous said...

so cool k...