Tuesday, January 20, 2009

sorry for the delay!

riena, i tak menyepi la hehehe sorry i know u dh tagged i lame dah tp baru nk buat nih. u tagged me 3 times and i'm thinking of doing all 3 tp since 1 tag tu kene upload pics byk2, i buat tu nanti eh cuz now cam tak sempat. hehehe :D

TAG 1

7 Ciri Lelaki Idaman Saya

- handsome comel good looking hot cute macho dan yg sewaktu dengannya.

- sweet and hopeless romantic hahahah okay sile gelak.

- athletic and tak malas bersukan mcm saye

- smart intelligent dan yang sewaktu dengannya

- ade pegangan agama yg kuat (at least kuat dari saye la heeee)

- someone who can make me laugh out loud and listen to my silly stories and never underestimate me

- sabar loyal and believe in me


7 Lelaki yang pernah saya minati

omg perluke jawa
b? hahahahah soalan ni cacat ok.
- azar syazwan

- azar syazwan

- azar syazwan
- azar syazwan
- azar syazwan

- azar syazwan
- chuck bass in gossip girl. (awak jgn jealous ye!)


7 perasaan sekiranya keluar dengan orang yang diminati

- tak lalu makan n rasa kenyang sentiasa sbb over excited kot?

- usually akan set alarm awal2 untuk bgn awal and bersiap awal gile smpai make up cair seblum kluar rumah. ok sile gelak.
- rase nak senyum sampai esok pagi sbb happy
- heart rate pasti naik sebab excited

- sesi mencuba2 baju akan berlangsung dengan galaknya
- no idea
- no idea


7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama orang yang tersayang

- bora bora island and any beaches. i have this great admiration towards beaches. bukak lagu island in the sun lepas tu bole slow dance. sgt sukaaa! - honeymoon part 1

- italy - honeymoon part 2

- dinner on a cruise :D
- kampung yang bebetul kampung. ade sawah dusun sungai dan yg sewaktu dengannye. i never really had a real kampung and i've no experienc
e living in kampung. mcm seronok je just lepak2 dekat kampung. yes i wanna go there with my special one.
- tree house. been wanting this since i was a little kid. comel kan ade rumah atas pokok utk lepak2. mahuuu!

- no idea. i wanna go anywhere and everywhere with my loved one.


7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin dihadiahkan buat orang tersayang
kalau saye kaye raye, saye bagi je semua yg die nak. stakat ni tak mampu yg grand2 so rasenye malas nk list down.

7 Lagu yang akan anda nyanyikan untuk orang tersayang

- hey there delilah by plain white t's (lagu ni sgt sesuai ok)

- baby love by nicole ape tah name dia

- u make me wanna by blue

- for u i will by teddy geiger

- i wanna be with u by mandy moore

- with you by jess simpson

- with you by chris brown

TAG 2

1. Take a recent CUTE photo of yourself.
2. Don't change anything, edit or whatever.
3. Post that photo.
4. Post this instructions with the photo.
5. Tag 10 people to do this.



this picture is taken around 2-3 weeks back. but this is the latest pic of me, apart from pics of me and my family in delhi and taj mahal(which i've already posted) i was wearing my boyfriend's basketball jersey :) and yeay, as u can see, that's my name and 69 means 6th september :D

so i'm going to tag :-
- acap
- lutfi
- sho
- hafiz akagi
- mighty jacksparrow

(saje tag the boys hahaha padan muke korang! sila buat! and jgn la plak list lelaki idaman korang k..nak buat aksi gay sile kaver2..tuka la lelaki jadi pompuan kot ;p selamat maju jaya!)

5 comments:

ismas said...

hahahhaa.. btw, 69 lucah lah.. ira luc..main22 je... tc baby..:D

~riena~ said...

hye sweetie pie!!!
thnk u soo much..wat tag i..hehe
okies...the picture of u is cute wif his jersey!! :P
neway its ok..at least u managed to do it...heheh da~~~

Mighty Jacksparrow said...

kejiiiiiiiiiiiiii

wanee said...

'sape nk wat aksi gay sile cover2x' HAHAHHAHA

IRA said...

ismas : baby! awak la lucah hahahaha kite tak pk pon tauuuuu ;p ;p ;p ish3 ape nak jadi budak2 skarang?hahahaha

riena : hhehe same2 :)

mighty jacksparrow : hahahah takpe awak kan suke menulis so ape salahnye?hahah

wanee : hehe just a reminder ;p