Saturday, March 21, 2009

sporty me LOL

my right forearm hurts a lot. i can't seem to grip things at the moment, too painful to bear. i feel so much like a loser for having this pain, because it was all due to bowling. like hello, orang lain boleh main hari2 tapi maintain tak sakit tangan, i played for less than 1 hour and i end up getting all this pain for days. like seriously, i suck at any games that require hand strength.

main bowling toksah ckp la, i will definitely make myself look like a total fool sebab bola bowling tu berlumba lumba nk masuk longkang kalau i yg baling. cis cis. dulu2 i used to play bowling a lot, walaupun sangat menyedari keloseran diri sendiri, tapi dulu tanak mengaku kalah. and i always came last, and pasti akan menjadi bahan kutukan rakan2 sendiri. terima kasih la atas kutukan ikhlas korang.

tennis too. penat okay main tennis. sebab penat kutip bola. nisbah pukulan bola tennis kepada kutipan bola tennis adalah 1:10. okay itu tak lawak. itu memenatkan dan membosankan orang yg main dengan aku. sorry, i'm not ur best candidate for tennis partner. batu seremban atau tutup botol mungkin boleh. itu favourite games zaman sekolah time ustazah kata 'kamu boleh buat kerja sendiri', ha ape lagi, main batu seremban la, tak pun tutup botol. siap jual batu seremban okay, jahit sendiri *clap2!*

okay batu seremban and tutup botol tak termasuk dalam category sports kot? why so bangga? hahaha. sebab nak jugak highlight benda yg i terer. eh, i WAS not a loser in sports. lower form i sangat active basketball okay sanggup berpeluh berbusuk belengas berpanas berhitam legam demi sports. upper form? cheerleader sudeyh.

though i suck at sports, i look forward to play sometimes. tapi obviously segan nak ajak orang main kalau keje asik nk membosankan orang lain je sebab diri sendiri main cam makcik 50 tahun. maka dengan itu, i tak kire, encik boyfriend, awak kena main bowling or tennis or whatever dengan saya! ini arahan ;p ;p ;p ;p ;p kalau i penat kutip bola i'll pass it to u okay? ;p

eh, tapi rindu kot nak main futsal. tapi kat sini ceruk manekah nak main futsal? oh, i'm not totally suck at futsal and taklah terer pun tapi setakat nak sepak kena kepala korang tu boleh la. hahahah so anyone??? *hah, mane ade tempat nak main pun!*

that sum up my disability in sports. sometimes i do wish i still have that much stamina, skarang lari 1 meter dah pancit apekah?(tolong faham itu hyperbola sahaja, kalau korang percaya itu adalah penghinaan terhina okay) oh how i wish.

4 comments:

slacker said...

aku mcm percaya ko pancit lari 1 meter...hahahahahh

jk..jk

IRA said...

cis kauuuu!

IkieYcrUnchie_ikreLIcious said...

i pon percaye gak!!

izzarief said...

same la..pancit lari 1 m....agak percaye laa...kesian ira...haha