Monday, April 13, 2009

pathologyku sayang

soalan pathology terbaek ah.
siot.
soalan yg aku blaja cam nk gile die tak tanye plak.
okay stress.
esok microb lagi stress.
weh sumpah, ape nak jadi jadi la.
hati kering.
rase nk quit medic lepas tu jadi penyanyi.
yeay.
jadi penyanyi tak payah bace bukuuuuuuuuu! itu saya sukaaaa!
sape agreeeee?????

p/s : medic is kind to patients, not to students! aahhhhhh im going crazyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 comments:

nadd said...

kau? penyanyi? hahhahahah

N

kikolala said...

sengau

slacker said...

ko nk jd penyanyi ape?

zapin?

slacker said...

ehh ade ke lagu zapin?

adela kan?sbb ade lagu la org dok mnari zapin kn?

IRA said...

aku nk ganti gwen stefani. oh gwen tak nyanyi zapin. eeiiii bongok punye pathooooooooooooooooo

sRuGgle!! said...

hahaha..ramai bengang pato hari ni..tapi aku tgk ramai gak yang tambah kertas ari ni...ermmmm..hahaha...esok microb plak!biological clock aku dah giler dah ni...!

muhamad afiq bahrim said...

aku agree jadi penyanyi xyah baca buku, ader yang perlu hanya rupa, ader yang perlu hanya bakat...

cam ader sorang yang aku terjumpa di starbucks, sebabnyer mudah, aku dah nak ter 'kareb' (terbalikkan 'kareb')
but sume kedai tutup,so,aku terpaksa bli kopi disana n kareb... n jumpa ngan mamat german penulis lirik pro katenye... lagu pure metal...
offer aku 8 ribu euro sebulan kalu nyanyi ngan band die...

itu bukan citenye... dia ade banyak gila lirik, ade pasal viking n all... aku tanya dier... mesti ko study kaw2 kan ntuk tulis lirik neh.....? dia kate ,manader, dier hanya tulis dari kepala hotak dier, dier kate talent nie sukar nak dapat....
aku cakap... piiirah haha

IRA said...

afiq awkakakakka bongok kau! lenkali takyah susah2 bli pape..berak je terus..

ehehehhe

hilariouskozac said...

haha..nice try kak ira.. =) jom kt jadi penyanyi jom~ sy pon nk..tension jd med student~