Friday, June 19, 2009

because i have 24 hrs in a day


1- Copy Award Diatas Untuk Diletakkan Di Blog Anda

2- Nyatakan 5 Fakta Menarik Tentang Si Pemberi Award Ini (Faiz Parman)

- very2 friendly :)
- sgt bersemangat psl pape pon! especially belajar kot? and makanan? kan faiz kan? ;p
- helpful i must say
- pembekal cd microsoft office (dh bape kali reformat laptop kan!)
- tak bole makan mutton! kan kan?


3- Setiap Blogger Mestilah Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri

1. anak abah! sampai cikgu2 pon tau! hahahah bukan ape, sebab mummy garang sket, abah lak suke melayan! ;p ;p ;p tapi rindu 2-2 huaaaa
2. cannot live without nasik. serious shit. melayu sejati kan saya? (2 hari tak makan nasik rasa mcm dah malnourished abis laa!)
3. sgt suke O&G so sila pray for me to become one in the future!
4. hobi saya tidur
5. impulsive buyer is so not me wahahahahahaaha
6. saya tak suka spend duit mahal2 utk benda yg boleh pakai sekali je.
7. hobi seterusnya adalah tidur dan tidur lagi.
8. prinsip hidup adalah kebahagiaan adalah hak milik setiap insan.
9. saya suka tengok perempuan cantik. (sama dengan suka tengok diri sendiri wahahahahaha tak ah, i biase2 jer cewah cewah camni baru humble kan hahahhah)
10. tidak selembut yang anda sangkakan (kalau anda bersangka baik la)


4-Anda Perlu Memilih 10 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka

1. NADIA TARMIZI - ni juara ponteng kelas tahun ini! saja je nak curi title aku last year kan ;p
2. SARAH LIL SIS - gangsta in the house! ini berpotensi untuk belasah kakak sendiri! meh sini kalau berani! hahahahah
3. BABY LIL SIS - ni paling cpt merajuk dalam rumah! nasib baik la budak kecik, terpakse bersabar lebih sket! hahahah
4. NADIA ISMAIL - ni otak paling tercemar dengan segala benda yg obscene. astaghfirullahalazimmm!
5. FARAH FARHANA - ni paling kuat tido yet paling genius dalam alam semesta. benci kau!
6. HAZIQAH AUNI - ni paling bersopan santun and lemah lembut and very observant! kan ;p
7. ELIDA HANAN - ni ada kereta dekat bangalore! huaaa jealousssss!
8. ARXAR NADHIRAH - ni sgt sweet and comel! future pharmacist!
9. AZAR SYAZWAN - ni paling suka MIA sebab tertido tengah2 alam. tlg percaya. ahhahaha

Arxar dear got me doing this :) ;

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
MONEY AND LOVE ding ding ding!

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
benda ke? the top that drives me mad.

3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
impian ke? rumah sendiri. and beach wedding, obviously bukan port dickson atau morib. at least maldives la, AT LEAST. hahahahaha, impian kan.

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
i thinktong. tak main la rase2. wait and see :D

5. Adakah anda dilamun cinta?
hua, saya memerlukan talian hayat. ahahaha. ini kasi jawab dalam hati sudeyh.

6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
hm? mc d la kot.

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
buku kosong untuk tulis2.

8. Apakah nama penuh kamu?
tengku permaisuri nur zahirah lalala~

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
depends on situation. but i cant live without both.

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya
ramai ah. sekarang ni boleh terpk shahid kapoor je. ha gelak gelak.

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu?
8 maybe tak cukup.

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
ye saye.

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
bora-bora island. kan dah cakap. ni wajib.

14. Pelukan atau ciuman?
salah, pelukan DAN ciuman.

16. 8 perkara yang amat saya gilai
1. cheesy wedges
2. chocolates ( crunchie especially)
3. kuah kacang mummy sumpah paling sedap dlm alam semesta.
4. high heels ding ding ding
5. make-up in general.
6. any types of dance.
7. concerts dan rakan2 beliau
8. balik malaysia
9. beaches
10. shopping la kot


17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
1. apekah? ("u orang 1st i jmpe yg suke sgt ckp apekah", kata little dinosour 2 years back)
2. ...KOT?
3. pergh
4. pasti!
5, cacat gila.
6. bongok.
6. semak ahhhh!
7. memang takkk!
8. alhamdulillah syukur nikmat! (aha ni tipu, tp akan dipraktkkan mulai saat ini)


19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali. (this may vary from time to time)
1. blurry - POM
2. lovers and liars - mtchbook romance
3. rimas - fab cats
4. over my head- sum41
5. semua lagu secondhand serenade
6. miss u - finch
7. whine up - kat deluna
8. semua lagu chris daughtry (pergh suara dia sexy semerbak!)


20. 8 orang yg kamu mahu tag ?
- sape rase bosan buat la.

3 comments:

FdausAmad said...

Gua nak ajak lu datang kenduri kat blog gua..
Follow terus pun takpa.

Budak budak kat blog gua tu dah ramai berat ke belah punk.

Dah 7 hari gua merantau jemput kenduri ni.

azar syazwan said...

da kamcing dgn kak ngah ek? hehehe

IRA said...

hahhaah bole la kot?