Friday, June 26, 2009

xde life

adalah orang2 yg duduk kat rumah main internet sampai lebam, tengok tv smpai pening and tidur smpai orang igt kau dah mati, tapi tak turun support member2 sendiri. pergh. gila takde life.

aku tak main pun mlm tadi, tapi agak emo dengan orang2 yg tak turun utk support batch sendiri! kalau bukan kita nak sokong, sape lagi samdol? takkan nak panggil satish and the gang turun utk cheer utk member2 baik korang kot.

duit auto mahal sgt? or time korang terlalu precious? or terlalu taksub main internet? atau tak boleh stop tengok cerita korea? bosan gilaaaaa life korang! sumpah!

biar ah aku emo. hahaha. padahal bukan main pun tadi! biar ah korang terasa, memang tu pon point aku. sekian terima kasih!

p/s : oh dengar cite jugak ramai tanak pegi dinner, hahaha, okay, have fun in ur house! alasan tkde duit and malas nak join adalah alasan paling aku menyampah nak dengar. lainlah atuk korang meninggal ke apa. tapi pape pun, maybe kau rasa simpan duit rs1000++ tu lagi bermakna kot. watever. sengal.

bosan. tkde life. booo.

9 comments:

slacker said...

hoi baca medicine!theory pegi! practical..esok pikir.

IRA said...

hahahaha tgh bace ah ni! sakit tekak weh!

ad_nin said...

izz pun pegi cheer sambil bace buku medicine bawah pokok..hahaha!!!

Anonymous said...

betul amat..boooo utk dorang!booo wehhh''wekkk wekkkk!!!!tuik..

muhamad afiq bahrim said...

weh .. walaupon aku agak 'sibuk'... support untuk kwan perlu diberi ahakz.. walaupon orang ajak aku men badminton or ape kejadah , at least dalam 10 ajakan , 1 aku tunai kan... hahaha apsal aku plak emo, ?haha
aku tengok gak citer korea.. but, tobat... masa aku akan ditanya nanti,pada suatu hari yang mana amalan ku akan ditanya...
hahahaha owh... maybe dorang ader kerja yg lebih penting nak dibuat kot.. kalau tak.. ko bagi ja siku ultromen ;p relax ira, biar aku settlekan

IRA said...

denin : yeah aku syg lebih kat izz! hahahahaa tabik spring utk izz!

anonymous : heheh yerp!

afiq : btul2..at least cam ade gak effort nak join kan? heheh oh maybe la diorang ade keje yg lebih penting..some of them..maybeee.. :D

. : faymomo : . said...

sori tak dapat nak cheer sekali..tambang gi india mahal..haha.

luv u Ira!--jerit macam kat peristiwa di airport dahulu. =P

IRA said...

fayyy! hahah tipu gile ek mane ade luv u ira! blueks! misss u fayyyymomooo!!

arxar said...

alamak kak..tiket tak smpt book la nak g sane..hehehe

chill2 kak iera!!!mmmwahhx! :)