Thursday, June 25, 2009

short notes

electricity dekat sini macam @!#%$#^%$&*@$%^.
jangan salahkan saya kalau saya tak pergi class esok, i need electricity to take my bath and bersiap2. (ceh, padahal sudah niat di hati malas nak pegi esok)
ya rabbi minggu ni ponteng besar-besaran macam prof sudha tu mak aku pulak.

okay seriously, i'm loving my life now! :D :D :D
life is soooooo cooooool when u get to do what u love the most kannn!
especially when u have those yg satu kepala and bole buat anything and everything yg kitorang nak!
ohhh loving life, thanks girls!

2 comments:

acu said...

mungkin sebab hujan kurang, empangan pun mesti macam kurang air, so nak jana elektrik takes a lot, huhuhuhu. Redha je la :)

azar syazwan said...

cak! hahaha....tk leh ponteng!!!