Thursday, June 4, 2009

saya ada masalah peribadi

sekarang jam waktu tempatan bangalore menunjukkan 2.30 pagi tepat setepat-tepatnya. ini agak depresi sebab tak dapat tidur lagi. shoot la nape i tak tido lagi.

i dah golek2 since pukul 1 pagi tepat. still awake though. nampaknye esok i bakal tertinggal bus pegi hospital lagi. terpaksa spend beberapa rupees naik auto pegi hospital. kau ingat naik auto murah ke? walaupun hodoh terasa macam naik lembu pegi hospital tapi auto dekat bangalore tetap mahal.

tapi bus to baptist hospital gerak at 7.30 am (according to new bus schedule tu la) hah 7.30 am memang tak la. 7.30 am - highest probability is i tengah mandi or kalau awal sikit maybe tengah depan cermin buang taik mata.

oleh yang demikian, apa kata i decide sekarang - esok pegi naik auto je lah! tak payah aku nak berkejar2 mandi siap2 pastu terkedek2 lari dekat bus yang dah start jalan. ah malas.

i think i need someone to tell me bed time stories, yes, every night!

2 comments:

azar syazwan said...

meh dgr meh....hehehe

IRA said...

ye dengar bed time stories awak i lagi lmbat tido wahahahaha